Kijken hoe Oersoep bier gebrouwen wordt en de sfeer (en bier!) proeven van een moderne brouwerij: dat kan! Of je nu alleen voor het brouwproces komt, of achteraf ook een kleine proeverij van diverse Oersoep bieren wilt beleven: beide tours zijn te reserveren. Vul onderstaand formulier in, en wij nemen contact met u op!

Tour 

Je wordt rondgeleid door de brouwerij van Oersoep. Deze rondleiding duurt ongeveer een uur en je zult alles te weten komen over het brouwpoces van bier en de werkwijze van Oersoep. Vanaf 10 personen | maximaal 20 personen.

€ 6 per persoon

 

Tour & Taste 

Je wordt rondgeleid door de brouwerij van Oersoep en aansluitend volgt een proeverij van enkele Oersoep bieren die in de installaties gebrouwen zijn. All-in-all duurt de Tour & Taste zo'n anderhalf uur. Vanaf 10 personen | maximaal 20 personen.

€ 10 per persoon

 

Open Tour

Voor gezelschappen die niet de 10 enthousiastelingen bij elkaar krijgen verzameld om een Tour of Tour&Taste te kunnen reserveren! Elke zondag om 15:00 uur gaat een rondleiding met open inschrijving van start. Gezelschappen tot 9 personen kunnen zich hier voor aanmelden. Aanmelden kan zowel van tevoren als ter plekke. Let wel: bier proeven is niet inclusief, maar naderhand ben je uiteraard welkom om aan te schuiven in de brewpub om dit op eigen initiatief te doen. Vooraf reserveren is niet verplicht.

€ 6 per persoon

 

OP ZONDAG 28 MEI ZAL DE OPEN TOUR OM 14.00 UUR PLAATSVINDEN IN PLAATS VAN 15.00 UUR!!

Naam *
Naam